Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Over ons

Houdt u van modieuze schoenen aan een betaalbare prijs? Kom dan eens langs bij St. Gillis Schoenen in Brugge en Oostkamp!

 

In onze winkel te Brugge bieden we een uitgebreide en modieuze collectie schoenen voor dames en heren. Zoekt u een sportieve of juist geklede schoen? Of misschien een hoogwaardige wandelschoen? Bij St. Gillis Schoenen hebben we voor alle wensen en activiteiten een passende schoen aan betaalbare prijzen!

U kan bij ons ook terecht voor een ruim aanbod schoenen met uitneembare zool, waardoor u deze schoenen ook met steunzolen kan dragen, en een schoenencollectie in chroomvrij leder, geschikt voor mensen met een allergie.

 

In onze winkel in Brugge (op 600m²) hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van kleine en grote maten; voor dames hebben we een schoenenaanbod van maat 33 tot 45 en voor heren van maat 38 tot 50.

 

In onze winkel te Oostkamp vindt u op 500m² naast dames- en herenschoenen ook een uitgebreid aanbod kinderschoenen, van maatje 18 tot en met 41. In onze aparte kinderhoek verkopen we schoenen van de bekende kindermerken en ook sneakers van populaire merken zoals Vans, Converse enz.

 

Ons deskundig opgeleid en vriendelijke personeel staat in onze beide winkels klaar om u wegwijs te maken in ons uitgebreide aanbod schoenen.

 

U vindt St. Gillis Schoenen Brugge aan de Krommestraat 20. Onze centrale ligging, vlakbij de R30 / N9 maakt dat u onze winkel zowel met het openbaar vervoer als met de wagen goed kan bereiken. Volgt u de N9 dan vindt u ons snel vanuit Oostende, Bredene, Maldegem, Eeklo, Lovendegem en Gent. Komt u vanuit kustgemeenten zoals Knokke-Heist, Blankenberge, Zeebrugge, Wenduine of De Haan, of vanuit Lissewege, Dudzele, Sint-Andries en Sint-Michiels, dan volgt u de E403. Via de E40 bereikt u ons gemakkelijk vanuit Jabbeke, Oostkamp, Beernem, Knesselare, Aalter, Nevele en Sint-Martems-Latem.

 

St. Gillis Schoenen Oostkamp vindt u in de Majoor-Woodstraat 10. Ook deze winkel kan u makkelijk met het openbaar vervoer en met de auto bereiken. Komt u vanuit Brugge, Waardamme, Ruddervoorde, Zwevezele, Meulebeke, Lendelede, Harelbeke of Kortrijk, dan volgt u de N50. Via de E403 bereikt u ons gemakkelijk vanuit Knokke-Heist, Zeebrugge, Blankenberge, Sint-Andries, Sint-Michiels, Zedelgem, Torhout, Ardooie en Roeselare. Ook de E40 ligt vlakbij, zodat u ons ook vanuit Jabbeke, Oostkamp, Beernem, Knesselare, Aalter, Nevele, Sint-Martems-Latem en Gent eenvoudig kan bereiken.

 

Graag tot binnenkort!